boekhouding uitbesteden mkb

Boekhouding uitbesteden als MKB'er 

Boekhouding uitbesteden

Loop je hier als MKB'er tegenaan in je eigen
boekhouding en financiële administratie?

 • Je huidige boekhouder is te duur
 • Je huidige boekhouder is langzaam en sloom
 • Je hebt geen inzicht in je financiële administratie en je weet niet waar je aan toe bent
 • Een inzicht krijgen in je jaarcijfers, duurt allemaal lang 
 • Je bent te lang zelf bezig om je zaken aan te leveren aan de boekhouder, die op een ouderwetse manier werkt
 • Je wordt als klant niet begrepen door je boekhouder, hij spreekt niet dezelfde taal als jij
 • Je boekhouder raakt steeds facturen kwijt, waardoor je steeds alles opnieuw moet aanleveren. Dit kost je weer extra tijd
 • Je voelt je niet gehoord en gezien door je boekhouder
 • Je boekhouder gedraagt zich als eigenaar van jouw zaak en belemmert je in het maken van investeringen
 • Je boekhouder gedraagt zich als een betweter en je voelt je regelmatig gekleineerd
 • Je boekhouder werkt vaak niet met de nieuwste software en is daarom ook lang bezig om inzicht te krijgen in je boekhouding
Boekhouding uitbesteden

Meer tijd je klanten en altijd up-to-date

Je boekhouding vraagt vaak veel tijd van je als MKB'er

Het is niet jouw specialiteit om je bezig te houden met de financiële administratie, terwijl je wel inzicht wilt hebben in je cijfers. Jij houdt je liever bezig met je eigen klanten en bedrijfsvoering.


Besteed je financiële administratie, salarisadministratie en belastingaangiften uit aan Fixxt. Wij zijn jong, snel, accuraat en daadkrachtig. Wij zijn zelf ook ondernemer en begrijpen dat jij dagelijks inzicht wilt hebben in je cijfers. Wij werken volledig geautomatiseerd en online voor een vast bedrag per maand, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wij zijn jouw partner/collega op financieel gebied en denken met je mee.


We geven je helderheid, duidelijkheid en online inzicht in je financiële administratie. Wil je extra financieel advies, dan is dat ook mogelijk. Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek bepalen we 

welke diensten je van ons af gaat nemen en 

maken we een offerte op maat.

''Robert en zijn team van Fixxt verzorgt al enkele jaren de administratie van onze BV's naar volle tevredenheid. Robert en zijn team denken proactief mee, komen met slimme tips en zijn altijd bereikbaar. Het is een grote verademing dat alles digitaal gaat en wij totaal ontzorgt worden. Een boekhouder anno 2021.''

Mike - Deckeron

‘’We werken vanaf het begin al met Fixxt naar volle tevredenheid. Het proces is simpel gemaakt door gebruik van automatische tools als Dizzy data, Exact en Visionplanner. Daarnaast is er altijd tijd voor persoonlijke aandacht.


Wij zijn zeer tevreden!''

Susanne van der Linden - Beebielove BV

Fixxt is voor mij dé oplossing als ondernemer. Sterk persoonlijk contact, snelle actie, goede dossierkennis, gretig en oplossingsgericht. En bovendien weet je financieel altijd waar je aan toe bent omdat Fixxt voor een vast bedrag al je boekhoudkundige problemen uit handen neemt en je efficiënt  adviseert.


Iedere ondernemer gun ik Fixxt!

Adelhard Stoel - Poveretti - Ristorante Italiano

Hoe werkt het als je het aan ons uitbesteedt?

Inkoop & verkoop facturen

Al je inkoopfacturen en bonnetjes fotografeer je. Wij zetten alles in het boekhoudprogramma. Zo raak je ook geen bonnetjes kwijt. Op deze manier heb je een online factuur archief. Voor de verkoopfacturen wordt een koppeling gemaakt met jouw software waar jij facturen in maakt.

Digitaal factuur archief

Het is verplicht om bonnen en facturen te bewaren voor zo'n 7 jaar. Wij werken met verschillende softwareprogramma's, waar de bonnen opgeslagen worden voor 7 jaar. Je hoeft niet zelf al je bonnetjes te bewaren.

Inzicht in je jaarrekening

We maken een jaarrekening volgens de algemene grondslagen voor de financiële verslaglegging. Veel belangrijker, je hebt voortdurend online inzicht in de ontwikkeling van je resultaatrekening en je balans.

Belastingaangifte

We verzorgen alle soorten belastingaangiften (BTW, loonheffingen, inkomstenbelasting. Wij zorgen ervoor dat we de aangiftes zo optimaal mogelijk indienen.

Vennootschapsbelasting

Naar aanleiding van je jaarrekening krijg je inzicht hoeveel winst jij dit jaar hebt gerealiseerd. Op basis hiervan zullen we de vennootschapsbelasting voor je indienen. 

Alles geautomatiseerd

We werken met een boekhoudprogramma waarin wij alles geautomatiseerd voor jou kunnen bijhouden. Zo heb je zelf ook het overzicht over je financiële situatie.

Salarisadministratie

Wij verzorgen een volledige salarisadministratie. We zorgen ervoor dat je personeel een digitale loonstrook krijgt, dat de loonheffing wordt aangegeven bij de Belastingdienst en dat er eventueel aangifte wordt gedaan bij een pensioenfonds.

Bellen voor vragen

We zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar voor al jouw vragen en zaken waar jij tegenaan loopt. Mocht je van deze service gebruik willen maken, dan zullen we daar een speciaal serviceabonnement voor afsluiten. Dan zijn we voor jou bereikbaar. 

Besprekingen

We hebben samen meerdere besprekingen. Dit doen we zowel online als live face-to-face. We spreken dan alles door; hoe we jouw boekhouding gaan invullen, de salarisadministratie, de belastingaangifte en jaarrekening

"Eindelijk een boekhouder 

die het begrijpt!"

''In mijn carrière als ondernemer heb ik heel wat boekhouders versleten. Robert denkt als een ondernemer, is zo snel als een ondernemer en begrijpt dat je direct inzicht wilt hebben in je cijfers om beslissingen te maken en investeringen te doen. Hij voldoet aan alle eisen die ik aan mezelf en aan mijn boekhouder stel. Eindelijk een boekhouder die het begrijpt!''
Francina van den Berg - Toolenberg B.V.
Erg blij met jullie, ga zo door Fixxt!!

We zijn erg blij met Fixxt als boekhouder,

Fixxt houdt het simpel en overzichtelijk en daar houden wij van!

Jullie werken snel en vakkundig,

Ook de lastige dingen worden besproken en kordaat afgehandeld,

Erg blij met jullie, ga zo door Fixxt!!

Snijders hoveniers

"Ik kan iedere dag mijn financiële situatie bekijken!"
"Ik ben 25 jaar ondernemer en houd me graag bezig met mijn eigen bedrijf en klanten. Heerlijk om alles 100% aan Robert en zijn team te geven, waardoor ik geen tijd en energie meer kwijt ben aan mijn boekhouding, salarisadministratie en aangiftes. Fijne bijkomstigheid; ik kan iedere dag mijn financiële situatie bekijken!"
Rene van der Toolen - 

Total Solution B.V.

boekhouding uitbesteden

Je financiële administratie, salarisadministratie en belastingaangiften uitbesteden?

Stuur een mailtje naar robert@fixxt.nl of maak hieronder direct een afspraak door op de oranje knop te drukken!