boekhouding uitbesteden

Maak kennis met Fixxt!

Wij zijn er om ZPP en MKB te ontzorgen en ondersteunen met boekhouding, salarisadministratie en belastingaangifte. 

Onze Missie:

Wij zorgen ervoor dat jij als ondernemer je volledig kunt focussen op je core business.

Wij doen dat op een snelle, accurate en daadkrachtige manier. Wij weten hoe belangrijk het is om je

administratie op orde te hebben, wij zijn ook ondernemers 😉.

boekhouding uitbesteden

Het brein achter Fixxt

Vanaf mijn 10e was ik al veel met geld bezig. Dat heb ik vanuit huis meegekregen. Als mijn buren maandenlang op reis waren, ging ik oppassen op de kat en moest ik daarvoor hun administratie bijhouden.


Sinds mijn 14e deed ik al de boekhouding bij een tomatenkwekerij, bij ons in de buurt, als bijbaan. Op mijn 18e ging ik bij de Rabobank werken als stagiair. Snel kon ik al doorgroeien naar een volledige functie als Kredietbeheerder op mijn 19e. 


Ik houd ervan om met cijfers bezig te zijn. En ik merk dat veel mensen het moeilijk vinden om over geld te praten. Zelf heb ik er geen emotioneel gevoel bij. 


Regelmatig krijg ik boekhoudingen in handen, die zo rommelig zijn dat het op een grabbelton lijkt. Voor mij is het de uitdaging om dit rommeltje weer op orde te krijgen. Veel boekhouders willen niet aan deze klus beginnen, omdat het te ingewikkeld is, veel tijd kost en een mega puzzel is.


Veel klanten zien door de bomen het bos niet meer in hun financiële administratie en durven de brieven van de Belastingdienst niet te openen. Ze steken hun kop in het zand en hanteren een struisvogelpolitiek. Dat brengt hun veel onrust en hangt het als een zwaard van Damocles boven hun hoofd. 

boekhouding uitbesteden

Zo had ik een klant die al 15 jaar aan struisvogelpolitiek deed. Zijn financiën waren niet op orde en het kostte hem zijn gezondheid. Uiteindelijk ben ik ermee aan de slag gegaan en heb ik binnen een week overzicht gecreëerd waar hij al 15 jaar tegenaan liep. Financiële onrust geeft ontzettend veel stress. Ik blijf in dit soort gevallen altijd rustig  en raak niet in paniek. Het zijn uiteindelijk maar cijfers. 


Op mijn 21e ging ik werken bij het Ministerie van Financiën. Ik werkte daar bij de afdeling Rijkshoofdboekhouding en was onder andere verantwoordelijk voor het verstrekken van leningen en het beheer van 13.000 bankrekeningen, waarvoor wij een schaduwboekhouding moesten doen. Op deze afdeling controleerde ik de financiële jaarrekeningen van alle ministeries en maakte ik daar financiële rapportages voor Eurostat, CBS en de Nederlandse Bank. Vaak haalde ik grote fouten uit dit soort financiële rapportages. Bij het Ministerie van Financiën vonden ze me té ambitieus. Ik zocht naast mijn fulltime baan een extra uitdaging, dat vond ik bij een bedrijf waarvan de financiële administratie niet op orde was. Ik had weer een nieuwe uitdaging om hiermee aan de slag te gaan. 


Nu ben ik 27 en heb ik veel ervaring op gedaan. Mijn passie is om ondernemers te helpen met hun bedrijf en dat doe ik door hen te ondersteunen en inzicht te geven in hun financiële administratie. 

Wat kun je bij ons verwachten?

  • Geen gedoe om over stappen, wij regelen het voor je!
  • Voor een vast bedrag per maand nemen wij jouw boekhouding uit handen
  • 24/7 online inzicht in je financiële administratie en resultaten van jouw bedrijf
  • Fixxt is een jong en ambitieus team, we werken snel, efficiënt en zijn daadkrachtig
  • Je kunt maandelijks bij ons opzeggen
  • We werken met de nieuwste en de snelste boekhoudprogramma's en software
  • We zijn een full-service boekhoudkantoor, je zet ons in voor boekhouding, salarisadministratie en belastingaangiftes
  • Wij werken landelijk en zijn flexibel, we hebben klanten door heel Nederland
  • We werken volledig online, je levert alles online aan
  • Onze afspraken vinden online plaats of face-to-face met een kopje koffie 

Onze diensten

boekhouding uitbesteden

Boekhouding

Ben je op zoek naar een goede boekhouder? Wij ontzorgen jou volledig en automatiseren jouw gehele boekhouding en administratie.

Salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie

Wij kunnen je volledige salarisadministratie uit handen nemen. We rekenen een vast bedrag per werknemer.

boekhouding uitbesteden

Belastingaangifte

Wij verzorgen de volgende aangiften: BTW, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting en dividendbelasting.

'Eindelijk een boekhouder 

die het begrijpt!'

''In mijn carrière als ondernemer heb ik heel wat boekhouders versleten. Robert denkt als een ondernemer, is zo snel als een ondernemer en begrijpt dat je direct inzicht wilt hebben in je cijfers om beslissingen te maken en investeringen te doen. Hij voldoet aan alle eisen die ik aan mezelf en aan mijn boekhouder stel. Eindelijk een boekhouder die het begrijpt!''
Francina van den Berg - Toolenberg B.V.
''Ik kan iedere dag mijn financiële situatie bekijken!''
''Ik ben 25 jaar ondernemer en houd me graag bezig met mijn eigen bedrijf en klanten. Heerlijk om alles 100% aan Robert en zijn team te geven, waardoor ik geen tijd en energie meer kwijt ben aan mijn boekhouding, salarisadministratie en aangiftes. Fijne bijkomstigheid; ik kan iedere dag mijn financiële situatie bekijken!
Rene van der Toolen - Total Solution B.V.
''Ik lever een zooitje aan en ik krijg er een boekhouding voor terug''
''Zelf ben ik ontzettend creatief en houd ik me niet bezig met cijfers. Gelukkig heb ik Robert die mij begrijpt en het allemaal voor mij regelt. Zo kan ik lekker door met creëren.''
Jochum de Boer - 

Bright Nature Interiors