Stagiair gezocht voor een jong, niet stoffig bedrijf en zonder papierwerk!

Bij ons op kantoor in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een stagiair bedrijfsadministratie/assistent accountant

belasting auto op de zaak

Over ons bedrijf

Wij zijn een laagdrempelig, klein bedrijf met ongeveer 160 klanten waar wij de boekhouding voor doen. Wij ontzorgen en ondersteunen ZPP en MKB met boekhouding, salarisadministratie en belastingaangifte. 

Wij werken volledig geautomatiseerd dus papierwerk hoef je bij ons niet te verwachten.
De klanten staan bij ons op 1, maar daarnaast is er altijd tijd over voor gezelligheid!

Onze Missie:

Wij zorgen ervoor dat jij als ondernemer je volledig kunt focussen op je core business. Wij doen dat op een snelle, accurate en daadkrachtige manier. Wij weten hoe belangrijk het is om je administratie op orde te hebben, wij zijn ook ondernemers 😉.


Wat zoeken wij in jou?

Uiteraard houd jij van cijfertjes, je komt tenslotte bij een boekhoudkantoor stage lopen. Wil jij alles leren over boekhouden, salarisadministratie en belastingsaangiften? Dan is deze stageplek helemaal iets voor jou! Wij gaan jou alles leren over Exact Online, het boekhoudprogramma waar wij mee werken.

Ons team bestaat uit 3 leergierige en gezellige mensen, wij vinden het ook leuk dat jijzelf ook leergierig en natuurlijk gezellig bent. Wij vinden serieus aan het werk heel belangrijk, maar houden ook van grappen en dollen. Fijn als je tegen een grapje kunt en ook af en toe een grapje uithaalt 😜 

De werkzaamheden zullen zijn:

  • Inboeken van inkoop en verkoop facturen

  • Banktransacties verwerken

  • Facturen maken

  • Ondersteunen van diverse werkzaamheden o.a. salarisadministratie, jaarwerk, Btw-aangiften

Laat ons weten dat je bestaat!

Kortom, ben je super gemotiveerd om bij ons aan de slag te gaan? Gebruik dan vooral geen papier en laat ons dan zo snel mogelijk horen waarom jij geschikt bent om ons team te versterken!


Mail een knallende motivatiebrief + CV naar marloes@fixxt.nl